Nazovite nas

+385 48 850 750

Kusijevec 29

48268, Orehovec

Datum stupanja na snagu: 20.12.2023.

Dobrodošli na web stranicu sirjan.hr. Ova Pravila privatnosti opisuju kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke. Molimo vas da pažljivo pročitate ova pravila kako biste bolje razumjeli našu praksu i obveze prema vašoj privatnosti.

1. Kolačići i slične tehnologije

1.1. Kako koristimo kolačiće

Naša web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi poboljšala funkcionalnost i iskustvo korisnika. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem uređaju kad posjetite našu web stranicu. Koristimo ih za sljedeće svrhe:

1.2. Kako kontrolirati kolačiće

Možete kontrolirati ili blokirati kolačiće putem postavki svog preglednika. Imajte na umu da blokiranje kolačića može utjecati na funkcionalnost naše web stranice.

2. Sigurnost podataka

Poduzimamo razumne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka ili uništenja.

3. Prava korisnika

Iako ne prikupljamo osobne podatke putem obrazaca, registracije ili procesa narudžbe i plaćanja na našoj web stranici, želimo osigurati da ste svjesni svojih prava u vezi s kolačićima. Imate pravo kontrolirati kolačiće putem postavki preglednika, kao što je ranije navedeno u odjeljku 1.2.

4. Promjene u Pravilima privatnosti

Pravila privatnosti povremeno se mogu mijenjati i ažurirati. Sve promjene bit će objavljene na ovoj stranici s datumom stupanja na snagu.

5. Kontakt informacije

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi s našim Pravilima privatnosti ili obradom osobnih podataka, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na [email protected].

Ova Pravila privatnosti stupaju na snagu 20.12.2023.